Lørdag 26. august kl. 14:50

Vi har dessverre fått nok en trekking av et lag. G02-klassen er nå på 5 lag totalt. Nok et trukket lag betød nødvendige endringer i kampoppsettet, dvs. også noe komprimering av opprinnelig oppsett. J02-lag som er satt opp med kamper mot FIKTIV (et ikke-eksisterende lag) vinner disse kampene på walkover. 

Kampoppsettet er oppdatert, spesielt berørte lag har fått beskjed fra sportslig leder og alle lag har fått e-post med informasjon om oppdatert kampoppsett.

 

Onsdag 23. august kl. 21:50

Kampoppsettet er nå klart, klikk her... 

Vi gjør oppmerksom på at laget i J02-klassen som er betegnet som FIKTIV erstatter et trukket lag. Dersom vi ikke får med et nytt lag (til erstatning for det trukne) vil det bli walk over på det laget som skal ha kamp mot FIKTIV. Vi har valgt denne løsningen fordi vi ikke har mulighet til å lage nytt kampoppsett etter at et lag trakk seg for 3 dager siden.

 

Søndag 20. august kl. 21:50

Hei til alle deltakere. Vi vet at vi lovet kampoppsettet klart i kveld. Det var det.., men i løpet av dagen i dag søndag har dessverre 3 lag måttet trekke seg. (2 i gutteklassen og 1 i jenteklassen). Dette byr på utfordringer og krever mer manuelt arbeid med kampoppsettet for oss i arrangørgruppa. Vi jobber med endret oppsett og ser for oss ny publiseringsdag av kampoppsettet i midten av uka som kommer. Vi beklager.